Rematch, Skype, paket, mm

Allting går inte alltid som man tänkt sig, därför ska jag nu gå in i rematch, vilket betyder att jag om några veckor antingen har en ny familj eller så kommer jag sitta på ett plan tillbaka till Sverige. Min lcc var här igår kväll så då satt vi alla ner och pratade om situationen och skrev på ett papper. Jag kommer fortfarande bo och jobba här ett tag till. 

Igår kväll skypade jag med Bea som nu är i staterna på training school. Man gör ju en trip till Manhattan när man är där så imorgon kväll ska jag åka in och möta upp henne. Vi få se hur de går, jag vet att jag ska möta henne vid top of the rock, vet knappt tiden och jag har inget sätt att kontakta henne på, så aa. Idag fick jag även ett litet paket skickat till mig från Bea, som innehöll ett litet brev, ett läpp balsam, ett läppglans och en eyeliner.

Nu ikväll träffade jag Anna vi mötte vid Starbuck där vi köpte med oss varsin kaffe. Vi gick en sväng och pratade, eller de blev faktiskt en ganska långa promenad. Vi kom in på hur man har förändrats här att man ser på saker annorlunda och att man har lärt sig mycket och fått mycket erfarenheter. Nu gör vi allting  själva, vi har ingen som tvättat åt oss, viker vår tvätt, de är inget problem med att gå ut med soporna, diska,mm. 

Här kommer lite bilder som vi tog med Annas kamera i helgen











Fick ett namnsdags kort utav farmor 

Beas present 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback