Marknad, Washington square park, mm

Klockan är halv nio, jag sitter här och de känns som om någon hat kört över mig med en lastbil. Emily har varit förkyld i veckan så nu har jag själv åkt på en jävla förkylning. Näsan rinner och halsen värker. 

Idag har jag hängt med Anna och Hanna. Vi möttes nere vid Barclay och gick Atlantic ner för de var en stor marknad där idag hela gatan var avstängd och där stod allt från matvagnar, fruktstånd, butikerna längst gatan hade gått ut och ställt sig och sen de som brukar vara på marknader, kläder, hoppborg,mm. Vi gick hela vägen ner till brooklyn bridge park där vi strosade runt lite och satte oss på en bänk ett tag. Vi hade lite tid över innan vi skulle möta upp Matilda och hennes kompisar för en födelsedags middag för mig och Matilda så vi tog oss till Washington square park där vi tog oss en glass i solen. Vädret idag har verkligen varit på topp, solen har varit framme  och de har varit super varmt. Bara för att jag inte orkar förklara allt så när vi skulle möta upp Matilda så blev de telefons och kommunikations fel så de slutade med att jag, Anna och Hanna  satte oss på en restaurang i west villige och hade en liten födelsedags middag. 

Detta underhöll jag mig med nu en dag i veckan 

Marknaden idag






Brooklyn Bridge Park




Washington square park 







Övernattning och cykeltur

Igår (fredag) så jobbade jag först mellan 8-3 sen gick jag upp och skypade med mamma, uppdaterade henne lite om mitt liv och sen så pratade vi lite allmänt som vanligt. Vid 5 mötte jag upp Anna och så gick vi och köpte lite chips och godis till kvällen. När vi kom hem så blev de take out, Kina och indiskmat. Senare så kom också Hanna som hade jobbat lite senare än oss så då satte vi på Mamma Mia. Vid 12 var vi alla helt slut så då gick vi upp och gjorde oss i ordningen för sängen och alla somnade nog direkt, i alla fall jag. 

Idag gick vi upp ganska tidigt för Hanna skulle tillbaka till New Jersey så jag och Anna satte oss framför tvn i någon timme innan vi gjorde oss i ordning och tog oss över till Manhattan. Där började vi med shopping i soho, jag fick inte med mig något idag, sen tog vi oss upp till Central Park för vi hade bestämt att hyra varsin cykel, vilket måste ha varit ett av våra bästa förslag på länge. Ett special price for you fick vi, mer än 3h för 20 dollar. Vi cyklade runt hel Central Park och även lite kringilikrok, de var så sjukt mysigt och kul, och vilket väder strålande sol, önskar att jag hade haft ett par shorts med mig. Efter cykelturen gick vi en sväng för att se om vi ville göra något mer på Manhttan men vi bestämde oss för att ta oss hem till Anna istället där vi hade mat och godis sen igår. Så nu ikväll har vi käkat rester och godis och tittat på film.

Bilder från dagen togs med Annas systemkamera så jag lägger upp dom när jag får dem. 

Träffat Beatrice

Igår var de tydligen 100 dagas jubileum, 100 dagar i USA. Hade ingen aning om de men när jag gick in på Facebook var de ca 10 personer från training school som hade uppdaterat 100 dagar i USA, yey. 

I alla fall nu sitter jag här i min lilla soffa och är helt slut, känns typ som jag har jobbat, tränat 3 pass och att klockan skulle vara typ 2, men så är de ju inte riktigt. För klockan är ju bara halv 11 och jag har inte tränat ett ända pass. 
Kvällen har jag spenderat inne på Manhattan där jag mötte upp Bea och hennes kompis, de känns verkligen inte som de har gått 3 månader sen jag såg henne sist. Jag tog dem till Time Sqaure, M&M store, Disney butiken, sedan blev de middag på donken bara för att vi inte hade så mycket tid och efter de gick vi lite på 5 ave för att deras buss väntade längre ner på gatan. 

När jag tänker efter så känns de verkligen inte som de har gått 3 månader sedan jag såg er där hemma. Men de var ju ändå ett tag sedan mamma sa till mig att städa mitt rum, de var ett tag sedan jag körde cola bilen eller gula faran ( som nu har blivit utbytt till Berra), de var ett tag sen jag spenderade en fredag och lördag kväll med tjejerna, ett tag sedan jag var på Friskis, ett tag sedan jag gjorde allt som var min vardag helt enkelt. 

Tänkte också passa på och säga något om min stavning och mitt språk här på bloggen, får alltid höra något av mamma när vi skypa, vadå bakrummet (the back room) vadå klass inte lektion då ( emilys class). Men vissa saker bli bara konstiga, jag gör en direkt översättning i huvudet , jag skriver bara de jag tänker och tänker inte alltid på att formatera de rätt så att de låter bra när man läser de.

Här är en bild på The Empire State Building nu ikväll




Rematch, Skype, paket, mm

Allting går inte alltid som man tänkt sig, därför ska jag nu gå in i rematch, vilket betyder att jag om några veckor antingen har en ny familj eller så kommer jag sitta på ett plan tillbaka till Sverige. Min lcc var här igår kväll så då satt vi alla ner och pratade om situationen och skrev på ett papper. Jag kommer fortfarande bo och jobba här ett tag till. 

Igår kväll skypade jag med Bea som nu är i staterna på training school. Man gör ju en trip till Manhattan när man är där så imorgon kväll ska jag åka in och möta upp henne. Vi få se hur de går, jag vet att jag ska möta henne vid top of the rock, vet knappt tiden och jag har inget sätt att kontakta henne på, så aa. Idag fick jag även ett litet paket skickat till mig från Bea, som innehöll ett litet brev, ett läpp balsam, ett läppglans och en eyeliner.

Nu ikväll träffade jag Anna vi mötte vid Starbuck där vi köpte med oss varsin kaffe. Vi gick en sväng och pratade, eller de blev faktiskt en ganska långa promenad. Vi kom in på hur man har förändrats här att man ser på saker annorlunda och att man har lärt sig mycket och fått mycket erfarenheter. Nu gör vi allting  själva, vi har ingen som tvättat åt oss, viker vår tvätt, de är inget problem med att gå ut med soporna, diska,mm. 

Här kommer lite bilder som vi tog med Annas kamera i helgen











Fick ett namnsdags kort utav farmor 

Beas present 



Måndag=ledig

Hej hopp!
Igår kväll var jag och Anna på bio och såg Prisoners, jag hade väldigt höga förväntningar på filmen vilket aldrig är bra att ha, för den var inte alls som jag hade tänkt mig. Jag trodde att de skulle vara mycket mer lättare att se men den var faktiskt lite smått läskig till och från.

Idag är de måndag om någon har missat de, och idag har jag varit ledig. Känner att jag har gjort väldigt mycket idag, eller inte. Legat i soffan och tittat på idol och 90210, gått ner för att tvätta och äta men mycket mer än så gjorde jag inte på dagen. Nu ikväll har jag hängt med lite Au pairer , vi satte oss på Starbucks och pratade lite. När de andra sedan tog sig hemåt så gick jag och Anna en liten promenix längst 7 och  5 ave och kollade lite. 
Även fast jag inte har haft en jobb dag så är jag ändå trött, så nu ska jag snart krypa ner under täcket mitt.

Lördag-Söndag

Jah då var de söndag och denna veckan var då snart slut. Igår började jag morgonen med att skypa med familjen och mormor-morfar. Sen åkte jag och Anna över till Manhattan där vi mötte upp Hanna, vi gick runt i lite butiker, så nu har jag 2 nya mössor och 2 nya halsdukar. Till lunch köpte vi med oss lite mat och satte oss i Bryant park och njöt av vädret. Där hamnade vi ett tag sen tog vi oss vidare längst 5 ave för att ta oss till Dylans candy bar, en godis butik som är med i gossip girl, vet inte om det är just den som är med i serien för jag tror att de finns 2 här. Asså vilken godis butik, 2 våningar med massa godis. Efter besöket i godis butiken så gick vi till Central Park och satte oss på ett litet berg och njöt av solnedgången samtidigt som vi åt lite godis. 

Förra helgen så gick vi till Max Brenner då var de 1 1/2h väntetid så nu hade vi väntat hela veckan på att gå dit igen, när vi kommer dit så har dom ju självklart börjat renovera stället och kommer inte att öppna för ens i början av oktober. Vi gick då en satans promenix och hittade en italiensk restaurang där vi avslutade kvällen. Vi tog de helt enkelt väldigt lugnt igår.

Idag har jag jobbat mellan 8-3, först gick jag och Emily till lekolatsen och sedan gick vi till Silas skola för utanför där hade de stängt av hela gatan för någon slags välgörenhet eller något tror jag. De var i alla fall ett band, ansiktsmålning, en som gjorde ballongdjur, hoppborg, matvagn och massa andra saker. Ikväll ska jag och Anna gå på bio och se prisoners.

New York public library 









Bakom biblioteket ligger Bryant Park







 5 ave 





 Dylans Candy
















Solnedgång i Central Park




Gårdagens middag, asså äckligt gott med musslor, crabba och andra saker med röd pasta




Fixat naglarna

Igår var jag och Anna och fixade våra naglar, de blev gelé manikyr med ett vinröda nagellack för bådas del. Jag är riktigt nöjd. Bara för att de är så billigt så går de flesta och fixar sina naglar här istället för att måla dem själv, vissa blir tilö och med nästan lite smått chockade när man säger att man har gjort de själv. Känns lite lyx att få skämma bort sig lite med nagelvård och så får man lite skön massage på de också. 

Nu ikväll ska jag hem till Anna, vi ska ha lite mys kväll så jag har köpt med mig lite fredagsmys.






Grattis!

Grattis på födelsedagen lilla mamma hoppas att du får en bra dag :) kan ju passa på att säga grattis till mig själv eftersom jag har namnsdag idag, så grattis på namnsdagen Lisa. 

Just nu så har Ems sin lilla dagliga nap så jag ligger och glor på Greys anatomy.  Idag jobbar jag till 3 efter de tänkte jag gå ut på en liten promenix och ikväll har jag 2 planer antingen ska jag ut och käka med några eller så drar jag hem till Anna. 

Kallt

 De har blivit kallare ute nu, Förra onsdagen och torsdagen gick jag i shorts och linne och svettades som en gris, även på kvällen kunde jag ha shorts. Nu på morgonen är de ca 14 grader och idag på dagen gick de upp till ca 20 och sen på kvällarna blir de kyligare igen. Så nu vill jag ha min mössa! Inte något yolo eller ain't no wifey, utan en helt vanligt svart mössa, är de så mycket begärt. Och sen om någon råkar ha 2600kr som bara ligger så kan jag ta dem så nämligen ett par snygga sneakers på Marc Jacobs. 

Planerna för resten av veckan är jobba imorgon med en blank kväll som de ser ut just nu, fredag jobb och sen på kvällen ska jag ut och käka med Rine och en kille från Frankrike som kom hit samtidigt som mig, på lördag ska jag hänga med Anna och denna gången hoppas vi på att de inte är 1 1/2h väntar tid på Max Brenner för vi vill väldigt gärna ha dessert där. Sedan avslutar jag veckan med jobb på söndag. 

3 månader

Mamma skrev och undrade om jag levde, och kan meddela att ja de gör jag. Igår var de 3 månader sen jag kom till USA, vad säger ni där hemma har de gått fort?

I söndags var jag och brunchade med Anna och Hanna, de var så sjukt gott frukt, grekisk yoghurt, brieost, pannkakor, latte och apelsinjuice.  Eftersom de var Elins födelsedag åkte vi över till New Jersey, där både Hanna och Elin bor, där vi avslutade kvällen på cheesecake factory. I måndag var jag ledig och ja jag gjorde i stort sätt inget alls, låg i soffan och tittade på idol, new moon och eclipse. Igår jobbade jag till 5 sen skypade jag med Bea som kommer nästa vecka, hon ska bo på long island. Efter 7 så fick jag besök av Anna, vi satt och kollade tv och pratade resten av kvällen. 





Bilder från brunchen i söndags


Igår hade jag och Emily ett litet dance party, hon tyckte att jag skulle ha på mig hennes hatt när vi dansade 

Helt slut

Hej på er här sitter jag i min lilla soffa helt slut och skulle kunna somna vilken sekund som helst. 
Som sagt så åkte jag ju in till Manhattan idag där vi hade vårt lcc möte, man kan i stort sätt bara åka dit skriva på och gå men de var en parad där idag i little italy något med något italienskt helgon, var väl så där intressant. Men vi var alla sjukt hungriga så 10 Au pairer klampade in på en italiensk restaurang och beställde antingen pizza eller pasta. Efter de åkte jag och mötte upp Anna, Hanna och Elin för de gick runt och shoppade. Gick runt 5 ave lite och sedan tog vi oss till Hard Rock Café på time sqaure, time square en lördag är förövrigt  ingen bra idé, där vi satte oss och käkade. Jag beställde än natchos tallrik som var för typ 2-3 personer. Vi sa att vi skulle ta efterrätt på Max brenner men väntetiden där var 1h 20 min så vi gick till ett litet greps ställe istället där alla tog crêpes med nutella och jordgubbar, svin gott! 

Nu är klockan halv 11 och jag är redo att sova!



Parad



Jag och Rine på lunchen 

Hard Rock Nacho 



Helt slut

Hej på er här sitter jag i min lilla soffa helt slut och skulle kunna somna vilken sekund som helst. 
Som sagt så åkte jag ju in till Manhattan idag där vi hade vårt lcc möte, man kan i stort sätt bara åka dit skriva på och gå men de var en parad där idag i little italy något med något italienskt helgon, var väl så där intressant. Men vi var alla sjukt hungriga så 10 Au pairer klampade in på en italiensk restaurang och beställde antingen pizza eller pasta. Efter de åkte jag och mötte upp Anna, Hanna och Elin för de gick runt och shoppade. Gick runt 5 ave lite och sedan tog vi oss till Hard Rock Café på time sqaure, time square en lördag är förövrigt  ingen bra idé, där vi satte oss och käkade. Jag beställde än natchos tallrik som var för typ 2-3 personer. Vi sa att vi skulle ta efterrätt på Max brenner men väntetiden där var 1h 20 min så vi gick till ett litet greps ställe istället där alla tog crêpes med nutella och jordgubbar, svin gott! 

Nu är klockan halv 11 och jag är redo att sova!



Parad



Jag och Rine på lunchen 

Hard Rock Nacho 



Ingen rubrik

I går var jag ledig så då passade jag på att tvätta mina lakan och handdukar. Sedan satt jag mig och åt frulle och tittade på idol, när de var klart  skypade jag lite med mamma. Efter lunch åkte jag över till Manhattan för lite shopping fick med mig en svart lite längre tshirt, en långärmad och sen hittade jag ett par höst/vinterskor på rean, värsta kapet.  Jag ville ju hitta en mössa och ett par vantar men allt jag hittade var ain't no wifey och yolo mössor. På kvällen kom Anna över efter hon hade sluta vi gick och åt, jag fick världens magknip och sedan tog vi oss till time square där vi gick runt lite, tog oss sedan till rockafeller där ifrån vidare till Bryant park och sen avlutade vi kvällen med Grand central station.

Idag har jag jobbat mellan 9-12 och nu vid ett ska jag möta upp Rine och den nya tjejen Ebba för vi ska ta oss över till Manhattan där vi har vårt Lcc möte.



Grand Central

Köpte lite godis i går i m&m butik, mitt lördagsgodis!


Spontan bio

Idag fick jag börja lite senare, istället för att börja vid åtta så blev de tio idag, mycket snällt. Idag var vi på lekplatsen en lite stund och sedan efter lunch så kom ett tvilling par över och hade playdate med Silas. Vid 3.15 hade Ems en klass på Kidville, My big messy art class, där de målades och lektes med lekar. Eftersom de var första gången så var alla lite tillbaka dragna, de blev lite som så att får jag verkligen göra detta, är detta rätt. Men de kommer gå snabbt snart kommer de göra roligt fina kladdig målningar.

Nu ikväll mötte jag upp Anna, vi hade tänkt att bara träffas och ta en frozen yoghurt men de blev en spontan bio istället. Förr helgen pratade alla på kräftskivan om att man var tvungen att se One Directions film och när vi stod där så skulle den börja om 5min, de börjar aldrig i tid, så då tog vi den. Vi var de ända som ville se den filmen idag tydligen så vi hade hela salongen för oss själva.
Imorgon är jag ledig så då tänkte jag duscha, tvätta mina lakan och handdukar och sedan ska jag och Anna turista/shoppa lite. Hösten är ju snart här och jag behöver ett par höst/vinterskor, mössa, halsduk och lite sånt. 

Syns kanske inte bäst på bilden men de är en stor cola och den är verkligen stor! 


Lång dag

Förra inlägget blev ju lite fel då, skulle prova tidsinställning och glömde ändra datum därför blev de inlägget före de andra, ja ja.

Så idag har jag jobbat ett långt pass 7.30-20.30, nu sitter jag här i soffan och väntar på att sluta. Ikväll ska jag bara ta de lugnt, glo på tv och lägga mig tid.  Idag har de varit riktigt jäkla varmt, svettats som bara den, tror inte detta är något som kommer fortsätta utan de är nog bara tillfälligt. Men man kan väl hoppas på att de är varmt ett tag till.

Tänkte ta och berätta att jag kommer få en väldigt bra födelsedagspresent i år. Sissela kommer veckan efter man har fyllt år, vilket även är en present för henne eftersom hon fyller år dagen efter mig. Ska blir så himla kul att hon kommer hit och hälsar på.

Tisdag hela dan

Idag började jag vid 8.00 och skulle sluta vid 6 men fick gå vid 5, vilket var väldigt snällt. Så vad har vi gjort idag, jag har båda barnen denna veckan så idag började vi dagen med att käka frukost, tittade på tv och sen drog jag med mig båda till lekplatsen. Efter de kom vi hem och lekte lite sen var Em hungrig så då gjorde jag chicken fingers och pommes till dem, efter maten tog Emily sin nap. På eftermiddan gick jag och Emily eb sväng själva medan Sooae var hemma med Sials. 

Juste idag har de varit riktigt varmt och och imorgon skulle de tydligen bli ännu hetare.

Detta är min middag har lagat den själv, host. Lagt som i värmt i micron



Brooklyn Bridge Park jag tycker om dig

Nu ikväll möte jag upp Anna och så tog vi oss till Brooklyn Bridge park, där vi för en gångs skull hann med solnedgången. De går liksom inte att inte gilla de stället och nu försöker vi som sagt göra lite sista saker innan de blir för kallt på kvällarna. Men idag blev de ju världens chock, de var verkligen varmt och även nu ikväll, och värmen ska fortsätta imorgon också då ska de till och med bli varmare.

PS,detta är ett test tidsinställt inlägg







Turistat

Heeej! Äntligen har blogg.se uppdaterat sin app så nu kan jag göra så mycket mer på telefonen, tex svara på kommentarer.

Måndag vilket betyder att de är ny vecka och denna måndagen var jag ledig och hade inte överdrivet mycket planerat men sen vaknar man av ett sms ifrån Anna att hon också är ledig så vi bestämmer oss för att ta oss över till Manhattan, Innan jag mötte upp henne skypade jag lite med mammsen.

Både Anna och jag vill försöka spara lite  pengar så vi började med att ta oss till world trade center och Grand zero som är gratis, man ger bara en liten donation. Efter de tog vi oss vidare till Union Sqaure där vi köpte frozen yoghurt, som blev vår lunch, hehe. Där ifrån gick vi upp till de flat iron sedan tog vi oss vidare till central park där vi gick en jävla sväng, men de var mysigt. Efter de tog vi oss till Hudson River då de blev ännu mer gång, sedan gick vi och satte oss i en liten park då våra fötter värkte och vi var bara allmänt slut så när vi låg där i gräset så somnade båda nästan. 

Efter ca 1 1/2h så kände vi att de var dags att röra på oss så vi gick till de high line, de är ett ställe man går på där en tunnelbanan gick förut, den ända tunnelbanan som gick över marken. Sen gick vi ner där ifrån och gick mest bara omkring, så ja jag har gått satans mycket idag. Nu ikväll mötte vi upp Rine, hennes kompis som visade sig vara svensk och sen en ny tjej som bara har varit här sen i fredags även hon svensk och gick till Nana och käkade, ett billigt och gått ställe. Nu och klockan 10.00 och jag ska snart hoppa ner för jag är så sjukt trött!

Första gången jag provar att lägga upp bilder sen de fixade appen så vet inte riktigt om de blir toppen

De nya tornet, tror att de heter freedom tower.

En okänd tjej vid ground zero






Anna vid ground zero



Dessa 2 bilder är the ironing 







Dessa 6 bilder är från Central Park










Dessa senaste bilderna är från Hudson River









Dessa bilder är från the high line, ser ni sista bilden så såg himlen ut när vi gick där.

Kräftskiva och Fashion Week

Igår åkte jag hem till Anna där vi mötte upp Hanna för att fixa med kräftorna, var tvungna att lägga den i nya påsar men alla bara läckte hela tiden. Elin kom också hem till Anna och hon hade med sig 3 matpajer som hon hade gjort. När vi sedan skulle ta tunnelbanan över till Manhattan så stannade vi flera gånger och en gång stod vi stilla jättelänge, utan AC på vagnen. Tillslut kom vi fram och kunde ta oss till battery park, de är en liten park med utsikt över frihetsgudinnan. Där mötte vi upp två andra tjejer, vi slog oss ner och tog fram allt vi hade med oss, kräftor, pajer, frukt och chips. De var hur super gått och mysigt, under tiden kom de några till och alla var svenskar som bor runt omkring här.

Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning för de är fashion week här i New York och en hade fixat så att vi skulle komma in på ett event men så blev de inte riktigt sen. Vi stod och tittade på några shower utanför på stor bilden medans vi väntade på att få gå in, sen när vi väl skulle gå in så kom vi först in men sen så gjorde vi inte de, vet inte riktigt vad som hände. I alla fall vi bestämde oss i ställe för att gå och käka eftersom alla var svinhungriga, vi tog oss till TGIF där vi satt ett bra tag. När vi gick ut igen hade de blivit lite kallt och vi hade ändå inget speciellt att göra så vi åkte hem. Men de blev ändå en bra kväll och de var kul att för en gångs skull klä upp sig lite och känna sig lite extra fin.

Idag var de då söndag och jag ska jobba mellan 13-19.30. Och ikväll blir de nog bra en hemma kväll.


Ledig Fredag

Så hur såg gårdagen ut, jag böjade vid 12 och slutde sedan lite efter 7. Efter jobbet mötte jag upp Anna vi gick och köpte sushi och lite frukt och sedan gick vi och satte oss i Brooklyn Bridge Park, måste säga att de är ett av mina favorit ställen här i New York. Man har världens finaste utsikt över Manhattan skyline, dock så börjar de bli kallare ute nu och igår kväll var de faktiskt ganska kallt. Så nu gäller de verkligen att njuta av den sista värmen och göra utomhus saker innan de blir allt för kallt för att göra vissa saker.
 
Idag ställde jag klockan på 8 för jag ville iväg så tdigt som möjligt för att jag skulle till ett Social Security Office för att fixa ett security number. Trodde att de skulle ta mycket längre tid än vad de gjorde, de gick fakiskt jättesnabbt. Efter de gick jag och satte mig på ett Starbucks för att vänta på att Anna skulle komma, medan jag satt där blev det en liten snabb skype med mammi och Helle som satt i bilen på väg till Stockholm. När Anna sedan kom åkte vi över till Manhattan och shoppade lite, de blev 2 klänningar, en finare och en mer vardags och även ett par klackar. Berättar mer imrogn varför jag köpte de jag köpte. Efter lite shopping gick vi förbi Subway och sedan gick vi vidare till Bryant Park där vi käkade vår lunch. Just nu sitter jag hemma hos Anna och leker lite på hennes dator medan hon spelar tvspel med hennes lilla kille Aidan.
 

Florida

Hej hopp!
Jag har ju da som sagt spenderat em vecka i Florida i ett stalle som heter Palm Beach, tankte ta och skriva lite vad jag har gjort den senaste veckan.
 
Vi akte tidigt pa morgonen forra Onsdagen, flygtiden var inte mer an 2- 2 1/2h sa de gick validgt snabbt. Val framme sa hoppade vi pa en buss som tog oss till bilen som vi hyrde under veckan. nar vi kom fram till huset bar vi in vaskorna och akte och handlade mat. Nar vi var tillbaka i huset igen packades allt upp och sedan hoppade vi i poolen. Senare pa eftermiddagen blev de en till lite bil tur som inneholl kopa middag och lite saker som vi hade glomt, jag tog en kyckling och avokado sallad.
 
Pa torsdagen borjade vi dagen med att aka till en lekplats vi var dar en lite stund men nar de blev for varmt akte vi vidare till stranden dar vi spenderade resten av formiddagen. Vattnet var inte ens svalkande men de var sa sjukt fint, fin sandbotten och blatt vatten. Val tillbaka i hust blev det poolen och sedan poolen igen och pa kvallen satt jag och tittade pa National Treasure och sedan var de dags att hoppa ner i baddsoffan och sova.
 
Fredag, denna dagen hande de inte sa mycket, poolen for de mest.
 
Pa lordagen gick vi upptidigt och akte ivag till en vattenpark, dar fanns de 2 stora vattenrutschbanor, en stor strom som man flot runt pa en stor ring och ett litet vatten land anpassat for barn. Efter att ha spenderat nagra timmar dar akte vi hem och kakde lunch och sedan akte vi till ett Playmobil funland, eller vad de nu hette. Dar hade de byggt upp sma bord med olika landskap tex camping, nagot for djur, sagoslott, vattenpark, mm.
De fanns aven en butik med allt lego som man kunde kopa sa barnen fick med sig lite nya leksaker hem.
 
I sondags formiddag gjorde vi inte sa mycket sedan pa eftermiddan akte vi till Palm Beach Zoo.
 
I mandags akte vi ivag till en annan vattenpark som var mindre och anpassat for barn, de var ganska mycket vatten om sprutade hit och dit lite ovantat och de tycke barnen inte riktigt om men jag tror nog att de hade ganska kul anda. Till lunch sa blev e Wendy's och efter de akte vi till en lekplats som hade en jattestor klatterstallning dar jag och och Silas sprang upp och ner, krop (ett utrymme anpassat for barn och inte vuxna) och gick upp och ner lite till tills de var tvunga att stanga for de var ett ovader pa vag. Vi gick da in pa ett museum som lag brevid, ett vetenskaps museum som typ ar som exprimentlabbet.
 
Pa tisdagen borjade vi dagen med att aka till en lekplats men de var sa akligt varmt att barnen inte orkadeg ora nagot. De blev poolen istallet och annars hande de inte sa mycket mer intressant.
 
I gar startade vi dagen med att aka till The Pancakehouse, eller vad de nu hette. Pa menyn fanns de svenska pannkakor som jag blev sugen pa tt testa bara for att se hur de var med de blev Strawberry French Toast for min del istallet. 3 stora mackor med skivade jordgubbar pa, super gott men jag fick inte i mig allt de blev for mycket. Runt 4 lamnade vi huset och tog oss till flygplatsen. Jag blev sjalvklart stoppad i kontrollen, dar de korde min vaska 2 ganger, rotaderunt och forstorde min fina packning och tog sedan mitt harmousse och min nya bodylotion fran VS som faktiskt kostar lite mer an en vanlig dove lotion. Nar vi val var igen dar sa sjalvklart ar de nagot fel pa planent, natogt med hjulen, punka eller nagot sa vi fick vanta mer an en timme innan vi fick ga ombord. 

Mini inlägg

Detta få bli ett litet inlägg.
Tänkte bara säga att jag lever och jag har inte kunnat uppdatera den senaste veckan i Florida för denna lilla roliga app vill inte funka utan de sär så kallade wifi. Men som sagt jag lever och imorgon kommer ett litet längre inlägg om vad jag har gjort.

Puss och kram