Happy Halloween!!!

Jah då var dagen kommen en av USAs största högtider är här, allt och alla är halloween, hus, barn, vuxna, hundar. Idag på förmiddagen så åkte jag till Erics skola och såg på deras parad. De gick klass vis runt fotbollsplanen. De var så sjukt mycket försäldrar som stod där på planen och vinkade och skrek och tog kort. Ni vet mamman/pappan som liksom springer efter sitt barn, korsar fotbollsplanen 10 gångner, skriker smile bara för att få en bra bild. Jag var typ den babysittern idag, men de vara bara för att jag ville ha en bra bild på Eric. De bästa är när jag ser att hans klass står samlad för en gruppbild, jag springer över halva planen när jag närmar mig ser jag hur alla står där fint och ler förutom en, Eric, han står och diggar musiken, spelar luftgitar och gör lite dancemoves. 
Om en stund ska jag åka iväg till Robbies och Brandons skola och se deras parad.
 
För ett tag sen så ansökte Robbie till en grupp mot mobbning, och han har verkligen velat komma med och i tisdags kom de en glad kille ut ur skolan då han fick redan på att han kom med. Vi var alla väldigt stolta!
 
Igår när jag och Eric sitter och gör läxan så säger han från ingenstanns, Lisa jag vill ha alkohol, jag och Dawn bara tittar på ungen, eee vaa?? Han säger de 3 gångner och vi bara men vad är alkohol? Jo men den dör gröna drickan, tillslut kom vi på att ginger ale är en grön flaska. Varför han sa alkohol till de vet vi inte riktigt, han sa att Sal hade sagt de  när de köpte pizza men de hade han inte gjort, sen gick de över till att de kanske kom från Brandon, vi vet fortfarnade inte vart de kom ifrån.

Griniga barn

Proud of my self jag bloggar ju jättemycket nu,kan vara för att alla tjatar på mig.
Efter att jag hade plockat upp alla från skolan och fram till nu så har de bara varit kaos, alla har gråtit sin omgång, skrikit, gråtiti lite till, bråkat, inte velat göra homework,mm.  Alla var helt enkelt bara helt slut!
 
Bara för att de finns så få parkeringsplatser så måste jag åka 40-30 min innan och de tar mig 3 min att köra dit, så idag när jag satt där blev jag lite rastlös så jag tog lite fina blogg bilder.
 
 
 
 
 
 
Visst är de vackra, och totalt seriösa.
 
Imorgon är de ju då Halloween, och då ska jag först till Eric skola och se på en parad där och sen ska jag till Brandons och Robbies skola och se en parad där. Hinner jag så ska jag försöka lägga upp en bild på min utklädnad. Sen på kvällen är de trick or treat som gäller.
 
 
 

En liten historia så här en tisdag

Jah de var den tisdagen det, imorse gjorde jag de vanliga, såg till att de åt fruksot (Robbie drack ett glas äppeljucie), fixade lunch och snack och körde dem sedadn till skolan. När de var klart kom jag hem, åt frukost, duschade, tvättade och vid 1.00 hade jag en skype date med Sara, Sanna och Sissela. När jag hade pratat med dem åkte jag och hämtade barnen, kom hem började med lite läxor, körde Brandon till boy scout och Robbie till hebrew school, på vägen hem där ifrån somnade Eric i bilen som vanligt,
 
Sen lekte jag och Eric lite, Dawn hämtade sedan killarna och när de kom tillbka så skulle vi äta middag, kyckling. Men hon hade glömt att stänga av ugene så de flesta kycklingbenen var var brända, så vi beställde pizza. Efter maten mötte jag upp en au pair som bara bor 3 block här ifrån, vi åkte till Strabucks och tog en kaffe och satt bara och pratade. 
 
Jag hade tänkt berättablite små historier om saker som har hänt en jag kom hit, jag hade ca 5 i huvudet förut men nu har de försvunnit, eller jag kommer ihåg en.
Så förra veckan så skulle vi hämta upp Brandon på skolan för han hande haft sign language, på vägen dit ( 2 mins körning) så somnade Eric och Robbie erbjöd sig att gå fram till trappan och hämta Brandon, jag bara okej då står jag här vid bilen och väntar och tänkte att de var ju snällt av han, allt går bra och när de kommer till bilen så sätter sig Robbie fram, jag bara nae du får inte sitta där, han bara men kom igen, jag bara nae, han bara men jag måste sitta fram, jag bara varför, får bara till svar att han måste, jag bara vem är tjejen, han bara vadå de är ingen tjej, Robbie vem är tjejen? okeeej, du ser brunetten och blondien där borta, den blonda tjejen. Jag låter Robbie stta fram, han sitter där skit nöjd lägger upp armen på dörren och ger tjejen en nick innan jag kör iväg.
 
Kom på en sak till, förra veckan när vi skulle hämta Eric efter skolan så skulle Brandon säga något till mig och kom inte på vad jag hette, seriöst kommer du inte ihåg mitt namn! Han tyckte att jag skulle bära en namnskylt.
 
In ser också nu att ni kanske inte alls tycker de var så intressant och roligt men hade ni varit med så hade ni förstått mer!
 
GOD NATT !!!!!!

Inte mycket sömn

Idag när klockan ringde vid 6.00 så var ja helt död, gick och la mig tidigt igår men jag kunde inte somna, tittade på klockan sista gången vid 1.30 så jag vef inte när jag somnade. Både Eric och Robbie var trötta idag, när Brandon var klar med frukost, tänderna och bäddat sängen och kunde se på tv så hade de andra inte ens stigit upp än. Jag är van att Robbie är seg på morgonen men de var första gången Eric bara fortsatte att somna om hela tiden. När vi hade lämnat av Brandon på skolan (han har alltid extra hjälp innan) så åkte jag och parkerade utanför CVS där Robbie fick hjälpa mig att konekta min iphone till bilen, japp en 11 åting fick hjälpa mig.
När alla barnen väl var i skolan så åkte jag hem och tvättade deras tvätt, åt frukost och lunch och sen ringde Dawn och sa att Robbie mådde dåligt så jag åkte och hämtade upp både Robbie och Brandon. Tog hem dem, såg till att lite läxor blev gjorda, hämtade Eric, kom hem såg till att hans läxor blev gjorda medans Brandon var på Hebrew school och Robbie vilade. Till middag blev de köttfärslimpa, jag tog fram min burk med lingonsylt och  Robbie tittade på mig som om jag var helt borta, sylt med köttfärslimpa? Han trodde även att Ikea var franskt. Efter  middagen följde jag med Robbie ut och tittade genom hans kikare på något spaceship som skulle flyga förbi, jag tror att vi såg de är inte 100. Nu ska jag se klart de nya Greys Anatomy avsnittet.
 
Här är lite bilder från helgen som Bea tog
 
 
När jag färgade håret
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend in Hampton

I fredags satte jag mig på tåget till Hampton för att hälsa på Bea, en 2 1/2 timmes härlig tåg resa. Nae men de går faktiskt fort, man byter 1-2 gånger och tågern är frächa så de går väldigt bra att ta dem, plus att de är såååå mycket billiagre än att ta bussen.
När jag kom fram hämtade Bea och barnen upp mig eftersom hon fortfarande jobbade, vi åkte och la dem till sängs. När de sedan vakande så åkte vi iväg till något typ barn museum där alla var utklädda (hennes tjejer var supergirls), de hoppade i hoppborg, dekorerade cupcakes och lekte för fullt. När vi kom hem gav Bea dem mat och sedan var de dags för ett bad, efter de kommer föräldrarna hem och Bea var off. Vi gick då upp och möblerade om in Beas rum, snacka om ett stort rum, tror att 3-4 av mina rum får plats i hennes rum.
På kvällen åt vi middag med hennes host föräldrar, åkte och köpte chips och dipp och hade mys kväll.
 
I går åkte vi till Riverhead, där de fanns ett outlet mall, där blev de shopping, lunch och mer shopping. Jag köpte en tröja på Tommy hilfiger som de var 30% på, en jacka som från början hade kostat 250 dollar som jag fick för 72 dollar och ett par svarta jeans som jag också fick 30% på. På vägen hem där ifrån köpte jag en handduk, hårfärg och glass. Så sedan på kvällen färgade jag äntligen mitt hår, mörkbrunt, och sedan käkade vi middag och  på kvällen blev de glass och film mys.
 
Idag var vi först på stranden sedan åkte vi till Sag Harbor (glömde skriva de men vi var där igår också) där tittade vi på alla som var utklädda, de är så sjukt kul hur alla verkligen går all in på halloween här. Barn, vuxna, hundar, alla är utklädda. Vi käkade sedan lite lunch och sedan vid 4 tåg jag tåget hem. När jag kom hem så skulle de göra halloween hus, de är precis som pepparkakshus fast en annan kaka och inget juligt, höhö. så jag var med och gjorde de och nu sitter jag här och skriver, ska försöka komma i säng tidigt, men så tänker jag alltid.
 
 
Min nya jacka
 
Nya tröjan
 
Vingården som Beas host mom jobbar på 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen åkte vi förbi någon random sjö
 
 
Stranden
 
 
 
 
Halloween husen
 
 
 
 
 
 

Pärlan

Denna lilla pärlan kör jag omkring med på dagarna och jag får använda den när jag vill, vilket är toppen! 
 
 
 
 
 
 

New Haven

Måste bara börja med att säga att jag har verkligen kommit till en ny toppen familj och just nu känns de verkligen toppen. Förut när vi satt och åt så skojade dom om att någon skulle komma och sitta barnvakt åt barnen ( jag vet inte vem persoenne är) då säger Eric, men nej hallå ni kan inte byta ut Lisa! Jag fick en 9/10 av Robbie och Brandon sa också massa bra saker och Eric sa att jag var en del av familjen. Detta gjorde verkligen min dag!
 
Så om Söndagen då, klockan 9.00 tog vi tåget från Grand Central till New Haven, vilket är en 2 timmars lång tåg tur, där vi skulle besköa Yale. När vi kom fram var de lite små kallt och vi hade inte en aning om vart vi skulle gå, men efter att ha följt lite skyltar och med hjälp av den berömda mobilen så kom vi in till själva samhället, eller vad man ska kalla det. Vi gick runt och tittade på de olika capmus områderna, så himla fint var de, och vädret blev på topp, sol och varmt, precis som man vill ha de.
 
När klockan började närma sig ett bestämmde vi oss för att hitta ett lunch ställe, stället vi valde hade världens sämsta service, de tog hur lång tid som helst att beställa, sen när vi väl skulle få maten så vet jag inte vad som hände men de tog så sjukt lång tid, och även att betala tog lång tid. De var vi och 4 bord till så jag fattar inte vad som tog så lång tid, och hon som hjäpte oss var inte precis överdirvet trevlig heller, maten var ok men inget specielt. Vi ville ju liksom inte sitta där hela dan eftersom vi ville se mer.
 
Klockan 3 började vi gå runt lite igen, inna vi tog tåget tillbaka vid halv 5. Väl framme på Grand så var jag tvungen att ta mig tillbaka till Brooklyn för jag hade glömt Erics present där, så jag fick ta subben tillbaka till Anna och sedan tillbaka till Atlantic där jag fick vänta 1 timme på tåget., jag var tillslut hemma vid halv 10. 
Imorse fick både Eric och Robbie sina presenter, Eric fick en Batman figur och Robbie fick en Yankees tröja.
 
Här kommer en bildbomb från söndagen, vi tog så sjukt mcyekt kort!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spagetti med köttfärssås!

I fredags eftermiddag åkte jag hem till Anna, vi gick ut och åt på kvällen med en annan Anna och efter maten gick vi en sväng. Jag sov sedan hos Anna till lördagen då vi åkkte in till Manhattan och mötte upp Hanna och Elin för lite brunch. Efter det gick vi ner till soho och kikade i lite affärer och sen tog jag, Anna och Elin oss tillbaka till Brooklyn där vi lagade lite mat. De blev Spagetti med köttfärssås, så himla gott då jag inte har ätit de sen jag kom hit. Jag vet inte riktigt vad de var i colan vi drack men de blev väldigt mycket skratt och ett litet danceparty på de. Vi slog sedna ner rumporna i soffan och började titta lite på The Heat, och sen gick vi och la oss tidigt för vi skulle upp tidigt på söndagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TGIF

Hej hopp alla glada! 
Redan fredag, wiiiiiie. De betyder att jag nu har klarat av min första arbets vecka, och den har verkligen gått toppen. Fråga mig in men jag är på väldigt bra humör idag, musiken är på högsta volym, och jag sitter här i min säng och gör några riktigt töntiga dancemoves. 
Helgen ska jag spendera med Anna, Elin och Hanna. Vi har väl inga speciella planer, bara umgås och så får vi se vad vi hittar på. 
Jag satt och läste lite gammla inlägg förut, helt sjukt igår passerade 4 månaden här och jag har varit med om en hel del.
 
Jag har varit i New Jersey på solsemester
 
Jag har gått på Brookyn Bridge, ska se till att ta mig över de andra broarna också innan jag åker hem
 
 
Jag har flera gånger fått sätt den här utsikten i från brooklyn bridge park
 
Jag har upplevt Central Park
 
 
 
Jag var på Good Morning America
 
Jag har ätit allt för mycket fro-yo ( dock var de faktiskt väldigt länge sen nu)
'
 
Jag upplevt time sqaure
 
Jag har massa bilder men jag orkar inte lägga uppfler. Här är en liten lisat på en del saker jag har gjort och sätt.
- Grand zero (worldrade)
- Empire State Building ( jag har inte varit uppe där än men de tänkte jag göra sen när jag får besök)
-Statu Of Liberty ( dit ska jag också åka när jag får besök)
- MSG
-Central Park, Brooklyn Bridge Park, Union Sqaure Park, Battery Park
- Miley Cyrus, Selena Gomez, Adam Sandler, Kevin James, nyhets kille från svt (anna har sätt henke lundqvist på tunnelbanan, avis!)
 
 
 
 
 
 
 

Kortis

Ännu en lyckad dag är nu över,allting gick väldigt bra idag och jag känner att bara efter 2 dagar så har jag kommit in i rutinerna snabbt. Imorgon har de redan gått en vecka sedan jag flyttade, hur sjukt är inte de, gick ju super snabbt. Men jag trivs i alla fall väldigt bra här i min nya familj, känner att jag gjorde ett bra val. Tänkte lägga ut någon slags mini sumering med massa bilder av min tid här, få se när de blir, kanske imorgon.
Okej detta få bli ett kortis inlägg för jag vill inte bara sitta här och ordbajsa, blir ju inte överdrivet intressant varje gång man gör de. 

Första riktiga jobbdagen

Inget mer bloggande från mobilen för idag hämtade jag äntligen upp min dator, är riktigt glad över att jag sparade ihop till denna.
 
Idag var ju då som sagt min riktiga första jobb dag, för att vara första dagen så tycker jag att de gick bra. Mitt schema ser ut som så att ag börjar vid 6.15, jag ser då till att killarna få i sig frukost, bäddar sängen, klä på sig, borsta tänderna och ja allt sånt som man gör på morgonen. Sen får de lite free time att titta på tv eller något innan de är dags för skola, då gör jag deras lunch/snack lådor. Sen vid halv 8 åker jag och lämnar de två äldsta på skolan då de har extra  hjälp innan, sen åker jag tillbaka till huset med Eric och leker lite sen vid 9 åker jag och lämnar honom. När jag kommer hem städar jag deras rum om de behövs och 2 gånger i veckan ska de tvättas. Sen är jag off i några timmar innan de är dags att hämta dem efter 3, då är de tillbaka hit, göra läxorna, äta mellis och sen när de är klara med läxorna så får de göra vad de vill. Jag jobbar till 6- halv 7 så jag jobbar lite mer än 3 timmar på morgonen och sen 3-4 på eftermiddagen.
 
Idag när jag skulle åka in och hämta min dator så blev allt bara krångligt, hittade parkering, stoppar i pengar, då står de på världens lila mini skylt max 80 min. Så då fick jag köra runt som en galning och hitta en parkeringsplats med längre parkerings tid, och en butik som ville växla till mynt, vid detta lag hade jag redan missat de tåg jag hade tänkt ta. Tillslut hittade jag en 3 timmars parkering, så jag hoppade på nästa tåg, mötte upp Anna vi tog oss sedan till Apple butiken, där ifrån var de bara att ta subben tillbaka till Penn för att sedan hoppa på ett tåg som kunde ta mig tillbaka innan parkeringstiden gick ut, jag kom tillbaka med 35 min till god.
 
 

Colombus Day

Så idag var de få colombus day, vilket betyder att alla är lediga. Idag har jag jobbat mellan 9-3, på eftermiddagen kom Robbie hem, han har varit på scout läger och campat hela helgen. Sen körde jag för första gången här i USA, de var lite smått nervigt då jag inte har kört på 4 månaderna och de är en automatare och de är jag verkligen inte van vid, men de gick bra.
Ikväll åt vi Tacos, alltid lika gott. Nu sitter jag här nyduschad och ja inget mer speciellt kommer hända denna dag.

Helgens äventyr

Förra helgen gick verkligen super snabbt, denna har också gått fort men inte lika snabbt som förra och då har jag ända gjort mer saker denna helgen. 

Jag tänkte ta och skriva vilka alla är i den nya familjen så ni vet villa jag snackar om. Dawn är mamman, Sal är hennes pojkvän, Robbie är den äldsta Brandon den mellersta och Eric är den yngsta.
Igår eftermiddag åkte vi in till Manhattan för Sal hade ett möte där på en restaurang. Medans han hade sitt möte så gick vi andra runt på Time Sqaure, vi gick till M&M store och Disney store. Sedan gick vi tillbaka till restaurangen där vi åt vår kvällsmat. Jag tog pasta med musslor och lite andra skaldjurs saker, svin gott!!!
På vägen hem körde vi förbi ett ställe i downtown som sålde risepudding, jag tog cheesecake smak. 

Idag på förmiddagen var jag och Dawn och handlade och sen körde hon runt och visade mig vart jah ska släppa av alla och vart jag sen ska hämta dem. Imorgon ska jag få köra lite så att jag verkligen hittar sen på tisdag.
Sen på eftermiddagen åkte vi till Dawns syster och hämtade upp hennes barn och så åkte vi till ett stort växthus ( tänkt er växer) där de fanns aktiviteter för barnen, hoppborg, ponnyridning, ansiktsmålning, petting zoo, spökhus och massa halloweeniga saker runt om.

Så vad händer nu, jo jag ska snart äta middag och sen händer inget mer för dagen. 














Många läsare

Oj idag var ni många läsare. Mamma och mormor har ni checkat bloggen från flera olika datorer idag eller? Många betyder inte att jag har 50 läsare ens, snarare hälften. 

Min dag har i alla fall varit bra och imorgon ska vi åka och handla och så ska de visa mig runt lite mer. På söndag få jag se om jag kanske tar mig in till Manhattan. 

Flyttat in

Igår kväll hämtade Dawn och pojkarna mig i Brooklyn och så körde vi raka vägen hem till Oceanside. Till middag blev de pizza och de hade även köpt en tårta där de stod välkommen till familjen. Killarna ställde mig 1000 frågor och alla ville ha min uppmärksamhet, jag kan inte splittra mig i 3 men jag gjorde så gott jag kunde. Senare på kvällen gick jag ner för att packs upp, började packa upp satte mig sen på sängen och bara glodde på allt, sket i de och gick och la mig. Idag följde jag med och lämnade av killarna på skolan sen kom jag hem och packade upp allt och skypade med mamma. Igår fick jag en välkomst korg med julmust, laktris, choklad, kakor och lingonsylt, ja de har varit på Ikea. 
Nu resten av dagen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, ta de lugnt, hänga med mormorn tills de andra kommer hem.








Lever

Tänkte bara säga att jag lever och har de bra här på long Island. Skriver ett längre inlägg imorgon om hur allt är.

Bra dag

Idag har varit en riktigt bra dag. Nu ikväll bestämde jag och Anna oss för att se en film på Time Sqaure, baggage claim, den var faktiskt riktigt roligt. Sen var de en kvinna i salongen som lät som hon kvävdes varje gång och skrattade vilket gjorde allting mycket roligare.

Innan vi såg filmen så hade vi lite tid över så vi gick en sväng vid Time Sqaure, då fick vi syn på massa folk och en skylt där de stod Miley Cyrus here now, vi stod där i knappt 5 min och hölt plötsligt så rullar en bil fram och ut kommer hon. Och ja jag och Anna blev Starstruck. Fick dock inte så bra bilder för alla höll på att knuffas och tryckte än framåt hela tiden .














Jag har gått och blivit med...

Jah då har man gått och blivit med dator då, köpte en MacBook Air. Var tvungen att beställa den eftersom jag ville ha svenskt tangentbord så den kommer komma nästa vecka. Känns väldigt bra att äntligen ha sin egna dator igen.

Förut idag så var jag hemma hos Anna loch hängde eftersom hon är ledig på dagarna då Aidan går i skolan. 
Nu är klockan 5 här så jag tänkte gå ner och äta lite middag. 






Ny värd familj

Ligger här i sängen med världens huvudvärk och tänker att nu ska jag ta mig upp och vika ihop alla kläder jag ligger på men de går inte så bra för huvudet bara dunkar och min kropp är alldeles för trött så jag väntar nog lite till.

Så vad har jag gjort idag, när jag vaknade tog jag på mig träningskläderna och gick runt prospect park, när jag kom hem duschade jag och käkade lunch. Sen har jag inte gjort så mycket, tittat på idol,90210 och tvättat. Nu ikväll mötte jag upp Anna, Rine och en annan Anna för lite grekiskt. Har ni vägarna förbi Brooklyn så ta er till 6 ave och 14 street, så sjukt bra mat!

Förra veckan träffade jag en familj från Long Island som kommer att bli min nya värd familj. En ensamstående mamma med pojkvän, 3 killar som är 5,7 och 11 år. Jag kommer att flytta till dom på Torsdag.
 

Det var den helgen

Vart tog helgen vägen? Denna helg har verkligen gått så fort, och då har jag inte haft ett hektiskt schema. 
Igår mötte jag upp Anna och Elin vi gick runt lite på Manhattan och på kvällen var vi på Max Brenner och åt dessert, jag och Anna delade på en chocklad fondue med bannan, jordgubbe, marshmallows och någon liten kaka. Asså så jävla gott, mamma när ni kommer så ska vi dit. Efter Max Brenner blev de bio på Time Sqaurr, runner runner, den var inte speciellt bra.

Idag hade vi tänkt ro båt i central park men de har varit regn i luften hela dagen, grått och ruggit så vi har gått i butiker hela dagen. De var en skit stor polsk parad på 5 ave som förstörde lite för oss. Man fick hela tiden gå ner ett helt block för att kunna gå över gatan, vilket var skit jobbigt! 

Time Sqaure 

Vi har inte alls varit oseriösa denna helg





3 oktober

Tjenixen!
3 oktober må ha varit dagen då Aron frågade Cady vilket datum de var men de är också dagen som de är 23 grader ute och jag har bara på mig en klänning. Hörde av mamma att ni hade härliga 8 grader hemma.

Jag tänkt uppdatera er lite om vad som har hänt den senare veckan, jag har varit i kontakt med en familj på Long Island som jag ska åka och träffa imorgon eftermiddag. Jag hoppas självklart på de bästa men om de inte käns bra så har jag en vecka till på mig att hitta en ny familj.

Inte hänt så mycket

Ja ni vad ska jag skriva idag, sen i måndags har de inte hänt så mycket. Jag har jobbat och efter jobbet har jag bara försökt att vila bort min förkylning. 
Jag har glömt att säga de men ni som skickade födelsedagskorten jag har fått dem, tack så mycket!

Idag satt jag och tittade på lite bilder från balen och vår klassresa till Danmark, käns som de var evigheter sen de sakerna hände. En bild tagen i Danmark på en uteservering på Bea fick mig att skratta då jag kom på vi hon sa när hon skulle beställa en drink. Jag kan säga som så att jag trodde att hon beställde kött och inte en drink.



Bilder från helgen


















Grattis Sissela

Idag fyller denna lilla kex chokladen år, grattis :D




Birthday

 För de är ingen vanlig måndag för de är Lisas födelsedag, hurra! Nae men de har inte riktigt känts som en födelsedag idag och 19 är ju inte överdrivet speciellt  så aa. Idag skulle jag ha varit ledig hela dagen men jag fick hoppa in och jobba vid 1 för Amanda var sjuk. Min förkylning har väl inte blivit bättre men jag kan i alla fall jobba så de var lugnt. 
Kvällen spenderade hav med lilla Anna, vi satte oss på Starbucks och tog en födelsedags fika. Deras pumpkin spice latte är ju bara för god. 

Detta fick jag av min host family när jag kom hem, ett kuvert med pengar i. Jag har även fått pengar har de där hemma så nu ska jag köpa en dator!