Jag kommer alltid vara äldst

Ja som sagt så hann vi med en hel del förra veckan, down, lower,midd och uptown. Vi gjorde de flesta sevärderheter och shoppade på alla shopping gator (nästan). Vi hann till och med me Lond Island så familjen fick träffa familjen.
 
Little Italy
 
 
Time Square
 
Brooklyn
 
Frihetsgudinnan och Ellis Island
 
 
 
 
 
Top of the rock
 
Jag må va kortast men jag kommer alltid vara äldst, de kan ni inte ta ifrån mig!
 
Freedom tower
 
Ground zero
 
 
 

Familjen på besök

Herregud jag har inte jobbat på så länge nu, ledig torsdag-fredag förr förra veckan, ledig helgen, hela veckan plus denna helgen. De känns så konstigt med en vanlig vecka nu eftersom killarna hade påsklov innan det. Men jag har bara 4 hela jobb veckor sen åker jag och Bea till LA och efter det jobbar jag bara 2 1/2 vecka till.
Veckan med familjen har varit toppen, de har blivit långa dagar med massa saker att göra varje dag.
-China town, Little italy
-Central Park
-Greenwich Villiage, Soho
- shopping
- Frihetsgudinnan, Ellis Island
- Top of the rock
 och massa fler saker.
Mamma har varit orolig över shoppingen, hon har bara velat shoppa (nästan), Micke har varit orolig över vattenhållen, mormor har varit orolig över att hon inte skulle ha tid att skriva inlägg på Facebook, hon som aldrig har gjort de innan. 
 
Denna helgen har varit bra, träffade Hanna igår, vi åkte ner till soho, lunchade i Washington Square Park där vi sedan satt ett tag, gick sedan och köpte oss en super god strawberry lemonade innan vi åkte upp till Time Square där jag sa hejdå till henne, då hon börjar sin resemånad nästa vecka. Efter att jag hade kramat om henne åkte jag hem, helt slut var jag. Kom hem och åt lite kina mat från i fredags sen hamnade jag framför Grey's Anatomy resten av kvällen. Idag tog jag de lugnt på förmiddagen, på eftermiddan gick jag till Kira, vi satt ute i solen ett tag inna jag, Kira och Anna åkte till Chessecake factory och åt middag. Vi avslutade sedan kvällen hemma hos Kira igen.
 
Fick bli en snickersbar chessecake för min del, orkade bara halva så imorgon har jag lite efterätt också :)
 

Spring Break

Här ligger jag i mörkret, under mitt varma sköna täcke och ska snart ta mig upp och ta en varm skön dusch. Denna veckan har killarna haft lov, i måndags var de ju passover, i tisdags regnade de hela dagen och på kvällen åkte jag och mötte upp Kira och Anna. I onsdags var vi och handlade nya sneakers till Eric och Brandon och sen åkte vi och köpte lunch på Panera Bread sen slutade jag vid 3.30. På kvällen åkte jag hem till Kira, vi gjorde quesadillas och pratade lite om Hawaii, vad vi ska göra och lite så. Efter att Anna hade slutat jobba som kom även hon hem till Kira, vi avsluade dagen med att googla godis,mat, dryck,mm från svergie, tyskland och österike. Killarna åkte till sin pappa i onsdags kväll så igår tog jag sovmorgon, tittade på Grey's Anatomy och åt frukost, skypade med Bea, jag hade på mig pyjamas fram till 3.00, då lämnade jag huset en timme för jag var tvungen att åka till banken och CVS. Jag packade min väska som jag ska skicka med hem, jag kom då på att vägen jag köpte inte är i KG så min väska är inte alls övervikt utan jag kan slänga ner massa mer saker. Ja vad gjorde jag mer, jag gjorde lite små saker men inget av de jag egentligen skulle göra, som att städa och tvätta så de måste göras idag. Jag har inte haft tid att träna på hela veckan, eller jo igår och idag men sängen har varit så varm och skön på morgonen och de är då alla bra passen är, hehehe.
 
Som vanligt så gör jag massa andra saker när jag bloggar så detta har ju tagit ett tag att skriva så nu ska jag slänga in en tvätt i maskinen, duscha och sen äta frukost. Jag måste även packa klart min väska som jag ska ha under veckan och sen ikväll åker jag in till city och möter upp familjen och mormor som nu sitter på planet på väg hit.
 
Bilder från förra helgen
 
 
 
 
 
 

Passover

Igår började passover, vilket är judarnas variation av påsk. Dawns syster med familj och mormor kom över. Innan man fick äta så skulle man ta sig igenom lite olika berättelser, sånger (vi skippade sången) böner. Man åt olika saker för olika böner, de symboliserade olika saker, matza bröd med någon stark röra på vilket inte var gott, en liten bit persilja, ett ägg, vi vuxna tog en klunk vin, matza bröd som man bröt i två delar, någon ihop pressad fiskbita som smakade hav, kallsup, och allmänt bläää. Vi öppnade dörren ett litet tag då vi hade ett glas vin på bordet och var de sen borta betyde de att Elijah kom och världen,livet något va över eller man var i helvetet kommer inte riktigt ihåg. Efter att alla hade läst lite var, vi gjorde en snabb variation av de hela, de riktigt religösa sitter i flera timmar och håller på med de, men tillslut fick jag äta. Vi började med matza ball soup och sen åt vi kalkon, majs, Green beans, stuffing, gryta, potatismos, mm. 
Till efterrätt blev de frukt och olika chokladbitar.

Ja jag vet inte bästa förklaringen, men de är lite svårt att förklara. Ikväll kommer hennes syster med familj över igen på middag, vi har så mycket mat över från igår så de blir samma sak idag också, men idag är de bara en vanlig middag. 

Bye Bye Anna & Elin

Helgen har varit toppen, sol, värme och trevligt sällskap. Eftersom detta var Elin och Annas sista helg, så gjorde vi de sista som de ville göra. Vi har suttit i Bryan Park 3 gånger där vi har njutit av solen, druckit en Jamba Jucie, ätit Chipotle och ätit Panera Bread. Vi har gått längst 34st och 5ave, köpt svin dyra men super goda jordgubbar från Godiva som vi sedan åt i Central Park. Vi har varit nere i Greenwich Village och Soho, vi mötte upp Hanna som har sina föräldrar här och sa hej till dem. 

Att säga hejdå till Anna och Elin kändes konstigt, sista kramen och hejdå i New York. Jag är så glad över att jag har haft Hanna, Elin och Anna detta år, helgerna har alltid varit höjdpunkten på veckan. Jag hoppas att ni får de bra på Hawaii och i LA så syns vi i Sverige igen när jag kommer ner till Skurup och Kävlinge.

11 April

Jah då har ännu en vecka passerat igen, Robbie var sjuk i veckan så jag jobbade hela dagen lång både tisdag och onsdag. Igår skypade jag med tjejerna, de är alltid lika kul att bara sitta och prata lite om allt möjligt. Igår så öppnade jag även resväskan och slängde ner alla vinter saker, jackor, skor, tjocka tröjor,mm. Planen var väl från början att skicka med familjen saker hem i deras väskor, men jag tror inte den planen håller längre. De blir nog att åka ner till China Town och köpa en reväska som jag kan fylla och skicka med hem. Om en vecka kommer familjen och mormor, ska bli sååå kul! har inte haft ledigt på 10 månader så en veckas semster ska bli riktigt skönt.
I helegn ska jag hänga med Elin och Anna, de är deras sista helg, snyft. Så allt de sista som de vill göra ska vi hinna med i helgen innan de börjar sin resemånad på onsdag. 
 
Nu ska jag åka och hämta killarna, älskar fredag för då är de bara att hämta dem, när vi kommer hem får de titta på TV eller vad de nu vill göra för då har de inga läxor och sen kommer deras pappa och hämta dem vid 4.30

Pillow Fight and Smorgasburg

Helgen som varit har verkligen varit så bra, fint väder och härliga människor runt omkring mig. I lördags åkte jag och hämtade Kira, vi tog tåget in till City, gick in på Kmart och köpte varsin kudde innan vi började vandra neråt. Vi gick igenom en marknad på 6ave, sen var de en liten mat/frukt/grönt,mm marknad vid Union Square, där gick vi runt och provade allt, satte oss ner och skrev på våra kuddar innan vi vandrade vidare neråt mot Washington Square Park. Där mötte vi upp Melanie och Anna (från Österrike), där stod vi med alla andra människor, utklädda till olika super heroes med en kudde under armen och väntade på att de skulle dra igång. 1,2,3 sa någon och sen var pillow fighten igång. Vi stod mitt i,folk slog, tryckte, jag kunde knappt andas, solen brände och jag bara skrattade, de var så himla kul! Vi höll på i ca 1 1/1 timme, under den tiden hade vi lyckats tappa bort varandra, förflyttat oss ut ur mitten, hittat varandra igen, slogs lite till och skrattat massa. Vi satte oss sedan på en bänk i solen, tittade på när alla andra fortsatte. Jag vet inte hur länge de höll på där, men jag gissar på någon timme till. Jag var Bat girl, Kira var Super Kira, Melanie spiderwomen och Anna Bat-Anna. Jag gick sedan till sockerbiten och mötte upp Elin, Hanna, Alexandra, Meg- nya Au Pairen i Elins familj och en ny tjej som heter Eva. Jag köpte självklart lite svenskt lösgodis, innan vi gick vidare till Marc Jacobs och Magnolia bakery. Vi satte oss på en bänk ett tag, jag åt mitt godis och de andra åt cupcakes. Efter de gick vi en liten sväng mot Broadway, där vi avslutade dagen på Starbucks.

I söndags åkte jag in och mötte upp Elin vid Penn, vi åkte över till Brooklyn bridge park, där vi träffade Anna som har hennes mamma och moster på besök. När de sedan skulle gå upp på bron så gick jag och Elin och köpte en glass, satte oss i parken och väntade på Hanna och Eva. När de sedan kom så traskade vi vidare längst parken till en matmarknad som heter Smorgasburg (smörgåsbord), de fanns massa olika mat typer, jag köpte mig lite greksik mat, en wrap med kyckling, sallad och tzatziki. När vi var mätta och belåtna åkte vi upp till Central Park, där vi satte oss och njöt av solen, Jag lyckades bränna ansiktet, de såg hemskt ut igår, ett rött sträck i pannan en röd näsa och lite färg på kinderna. Vi avslutade sedan söndagen med mat på Panera Bread och lite butiker på 34st innan vi åkte hem.

 
 
 
 
Vi kröp in i en bil ,tog en selfie
 
Och la oss sedan i deras säng. Fick även gratis t-shirt och kakor.
 
 
 
 
 
 
 

 


29-30 Mars

Jag tyckte om Boston, de var en mysig stad. De var rent där, lika så Washington DC de är också en ren stad. Tittar man då på New York så blir denna stad helt plötsligt väldigt smutsig på sina ställen, men jag älskar fortfarande New York och kommer alltid att göra de.
Har fortfarande inte slängt upp bildera från Boston så de är väl dags att göra de nu, så här har ni några av de bilder som togs under helgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Harvard
 
 
 
 
 
 
 
Quincy Market
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fint väder, äntligen!

Här sitter jag med en uppblåst mage, jag äter nästan aldrig bröd längre och har inte gjort de på ett bra tag. Och idag blev de två pizza slice till middag vilket nu i efterhand inte känns så bra för min mage gör jätteont. 
Okej så hela veckan har jag tänkt och blogga, jag har tänkt på de, jag har tagit upp blogg.se, jag har tilll och med loggat in och skrivit lite, men har alltid glömt bort eller varit för lat för att fortsätta. Men nu så ska jag skriva några ord tänkte jag.
 
Så i måndags började jag veckan med att vara hemma med Eric som var sjuk, jag trodde först inte de var så illa för han såg utvilad och pigg ut när han kom upp ur sängen men efter att han hade ätit sin frukost så kom de tillbaka upp igen i skålen och lite feber kom också. Men efter lite medicin och vila så mådde han bättre. Jag jobbade hela dagen lång, från 6.15-7.30, ingen jobbig dag men var ända ganska trött. Juste i måndags morse så snöade det, fick borsta av bilen för de kom riktigt stora flingor. Gissa när jag gick och la mig i tisdags..... 8.30, jag var helt död och somnade med en gång. Igår efter läxläsningen så var vi ute och lekte i de fina vädret, och lika så idag, cyklade,spleade fotboll och amerikansk fotboll. I dag efter gymmet åkte jag hem duschade och istället för att titta på Grey's Anatomy så åkte jag och köpte en kaffe och körde till stranden i Long Beach. Vädret var så himla fint idag så jag satt på en bänk ett tag och bara njöt, gick lite på stranden och the boardwalk. Min plan är att sen när de blir varmare så kör jag varannan dag gymmet och varannnan dag stranden, kanske båda någon dag.